Home // Psychische problemen // Relatieproblemen // Coaching // Werkproblemen 
 Werkwijze // Kwalificaties // Kosten // Contact en info

 
 
 

Ik hou van een nuchtere, praktische aanpak. Gezwollen en zweverig taalgebruik zult u hier dan ook niet aantreffen ("Ik weet hoe kwetsbaarheid voelt",  " onbewust voelt u...") . Zo  heb ik ook  een hekel aan mooie verkooppraatjes ("u bent bij mij aan het juiste adres").  En voor een therapeut die alleen maar zwijgt of zit te hummen  moet  u ergens anders zijn.  Therapie betekent werken, voor u en voor mij.  In dat geval hoeven  gesprekken niet  ellenlang voort  te duren, zonde van het geld en de tijd.  
Het aantal gesprekken dat meestal nodig is varieert  tussen de 1 en 10  afhankelijk van de problemen waar u mee worstelt. 

En nu het officiele verhaal:

Werkwijze

Na uw telefonische aanmelding nodig ik u uit voor een intakegesprek.
In dit gesprek wordt besproken wat er aan de hand is en hoe ik u daarbij kan helpen.
Mogelijk geeft dit gesprek u al voldoende inzicht om weer verder te gaan, mogelijk zijn een of meer vervolggesprekken zinvol.

Gewerkt wordt met methoden vanuit de Korte Oplossingsgerichte Methodiek, Directieve systeemtherapie en Cognitieve gedragstherapie.
Belangrijk is dat u zo snel mogelijk van uw klachten/problemen af geholpen wordt, hier anders tegen aan gaat kijken en nieuwe vaardigheden leert.

In mijn werk houd ik mij aan de gedragscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (N.I.P.).
Daarnaast ben ik verbonden aan het Nederlands Instituut voor Kortdurende Therapie (NIKTO) .
 
 
 
 
 
webdesign: van der velden media
 
Print deze pagina